Bellmandagen på Sophienholm – 7. august, 2022 kl. 13:00


Den svenske sanger og skuespiller Daniel Sjöberg havde stor succes ved Bellmandagen 2021, og nu kommer han igen med 3 musikere – guitar, cello og klarinet – og opfører hele Musikteater Forestillingen “Visor & Bekännelser”.
Den handler om Bellman i Slotsvagten, hvor han på sine gamle dage sad i gældsfængsel! Han er syg, træt og elendig, men indimellem har han stunder, hvor han mindes sine store succeser! Daniel fortolker Bellmans tekster meget følsomt, og har fået meget rosende omtale for denne gribende forestilling! Musikken er af virkelig høj kvalitet, så der venter os en stor oplevelse!
Der er som sædvanlig gratis adgang, idet koncerten er støttet af flere venlige kulturfonde.
Borgmester Sofia Osmani holder festtalen og bekranser Bellmans buste.
Ved regn eller kraftig blæst flyttes koncerten til Store Kapel på Gyrithe Lemchesvej 9. 2800 Kgs. Lyngby.
Se www.Bellman.dk på dagen efter kl. 9.
Daniel Sjöberg kan findes på YouTube.

Til index/top