Vellykket Bellmandag 2019 på Sophienholm

Der var mere end 300 begejstrede tilhørere i søndags til den spændende koncert med Det Harmoniske Selskab, Vokalsekstetten ClasSix og 4 Solister. Arrangeret af formanden Henrik Bøggild. Her på hjemmesiden under “Arrangementer” ses hele programmet, hvor de ret ukendte tekster er nærmere beskrevet. “Fiskarstugan” og “ Bacchi Tempel”.

Solisterne var Erik Harbo, Anna Carina Sundstedt og Sisi Cohrt – og det var en fornøjelse!

Jarl Forsman sang og foredragede derefter 4 kendte Epistler og Sange, og han tog bogstavelig talt publikum med storm, da der blæste en kraftig vind fra søen ind over scenen! Stor applaus da han sluttede med “ Ak, du min moder”- og den dygtige lydmand klarede udfordringen perfekt!

Bekransningen af Bellmans buste klarede Viceborgmesteren i  munter stemning, og de 3 fællessange var som sædvanligt populære!

Udførligt referat kommer i næste medlemsblad sidst i oktober 2019

 

 

 

Til index/top