Bellmandagen, 8. august 2010

Bellmandagen blev af regnen jaget ind i Kuhlausalen på Lyngby Kulturhus og blev i den gode koncertsal en kunstnerisk succes. Martin Bagge himself fra Göteborg, Sveriges måske fineste Bellmanfortolker kom og glædede sine mange danske fans og tog os med på ture til listige steder i og omkring Stockholm! To af de rigtigt fine unge Bellmansangere, vi hørte dem for to år siden i Kuhlausalen:Tine Ann Gaardsdal og Morten Lassenius Kramp sang nogle af de mest elskede epistler og sange, akkompagneret af selveste Jan Sommer på guitar og Katrine Munk Rasmussen på cello. Hendes spil blev højt værdsat af såvel solister som publikum. Borgmester Søren P. Rasmussen, Lyngby-Tårbæk kommune, holdt en fremragende tale og lagde en laurbærkrans ved Fritz Haacks og Hans Lundsteens buste af Carl Michael Bellman.

Til index/top