Arrangementet på KUA, 28. september 2017

Kaffebaren på Nordiske Studier på Københavns Universitet på Amager var fyldt godt op med en blanding af studerende og medlemmer af ”Selskabet Bellman i Danmark” til arrangementet d. 28. september, der startede Blå Tirsdags-sæsonen på fakultetet.

Det var Selskabet Bellman i Danmark, der stod for arrangementet, hvor sanger og skuespiller Jarl Forsman sang adskillige af Bellmans mest kendte og elskede epistler akkompagneret af Det Harmoniske Selskab.

Indimellem toner og viser forelæste mag.art Per Olsen om Bellman, Bellmans værker og ikke mindst om Bellman og satiren.

Velkomsten var ved formand Henrik Bøggild og tak for i dag ved næstformand Randi Larsen, inden Fredmans Epistel nummer 82 ”Hvile ved denne kilde” blev sunget som fællessang, og vi ønskede hinanden en god aften og gik hjem – nogle af de unge mennesker endda beriget med et spritnyt medlemskab af ”Selskabet Bellman i Danmark”.

Arrangementet var betalt af “Den Ingwersenske Fond”.

Til index/top