Bellmandagen, 11. august 2002

Selskabets indtil nu mest storslagne arrangement, – fandt sted på skrænten under Sophienholm ved Bagsværd sø. Ved hvilken lejlighed digteren Åke Sjöwall fremførte sin til lejligheden skrevne prolog om Bellman ved Bagsværd sø, og trubadurerne paraderede: Ole Simonsen, akkompagneret af Jørgen Oliver Jensen, Jarl Forsman, akkompagneret af Tanja Zapolski, Morten Schønberg Sørensen, akkompagneret af Søren Sørensen, Hans Brodersen, Erik Harbo, Jan Ek og som den berygtede rosin i pølseenden Nis Bank-Mikkelsen, akkompagneret af Jan Sommer. Bellman for mands- og blandet kor præsenteredes af TRYG Kammerkor, Søllerødsekstetten og de festklædte herrer fra Falkenberg Manskör.Bellmandagen gennemførtes med støtte af Johannes Fogs Fond og i samarbejde med Sophienholm.

Til index/top